My Blueberry Mornings
 Blogi lempeämpien aamujen puolesta. 
HCA Ravintoainemittaukset Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla
Mittari kertoo sinulle kehosi tämänhetkisen tilan

HCA Ravintoainemittauksen avulla saat arvokasta tietoa, mikä on juuri sinun kehosi parhaaksi! Mittaus paljastaa muun muassa saako elimistösi hyödynnettyä kaikki tarvittavat vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet sekä toimiiko ruuansulatuksesi optimaalisesti. Mittauksen avulla saat yksilölliset tulokset ja asiantuntevat ohjeet, joilla voit ulkoisesti ja sisäisesti paremmin.

Toteutan mittauksia yhteissä
Energiaverstaan kanssa osana yhteistyössä toteutettuja tapahtumapäiviä.  Tapahtumapäiviä järjestetään ympäri Suomen. Seuraavasta tapahtumasta saat tietoa etusivulta Ajankohtaista-otsikon alta. Ravintoainetasoja voidaan kartoittaa myös ryhmille osana hyvinvointi-iltoja tai "-kutsuja".

Tietoa kehosi tilasta

Kehomme solut uudistuvat jatkuvasti tuottaen erilaisia sähkömagneettisia aaltoja. Tämä sähkömagneettinen säteily heijastaa elimistön toimintaa ja sen perusteella voidaan arvioida kehon terveydentilaa. Laite vertaa keräämänsä mittaustulokset normaaleihin viitearvoihin. Näin saadaan informaatiota laaja-alaisesti sekä kehon elinjärjestelmien toiminnasta että elimistön vitamiini- ja hivenainetasoista viitteellisellä tasolla    

Health Consept Analyzer -ravintoainemittaus antaa tietoa kehon 13 osa-alueen, kuten ruuansulatuksen, sydämen ja verisuonten, vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden, happo- emästasapainon ja luuston tilasta.
Health Concept Analyzer-mittalaite kerää tiedon kehosta mittaamalla kehon lähettämien heikkojen, sähkömagneettisten aaltojen aiheuttaman resonanssi-ilmiön. Nämä ihmisen kehosta lähtevät, heikot sähkömagneettiset värähtelyt eli signaalit ovat mitattavissa herkällä sensorilla ja vahvistamisen jälkeen niitä voidaan analysoida tietokoneella tarkemmin. Sähkömagneettisten aaltojen signaalit kuvaavat ihmisen kehon aineenvaihduntaa eli kehon terveydentilaa juuri mittaushetkellä. Tulokset käydään huolellisesti läpi ammattilaisen kanssa.

HCA ravintoainemittauksella kartoitetaan ravintoainepuutoksia. Se on suuntaa antava terveydentarkkailulaite. Laitteella ei etsitä sairauksia, vaan se antaa se antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitoon. Elimiston tilan saa tarkistettua helposti, turvallisesti ja luotettavasti. Mittaus on nopea, kivuton ja se sopii myös lapsille.
    
Mittaukset myös osana yksilövalmennusta

Mittaus voidaan halutessasi sisällyttää yksilövalmennuksiin, jolloin pystytään perehtymään mittaustuloksiin ja niihin vaikuttaviin syihin kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää yksilövalmennuksesta >>

Ryhmille luentojen ohessa tehtävät mittaukset ovat oiva henkilökohtainen lisä pakettiin.

Lue lisää palveluistamme ryhmille >>
Tilaa mittaus tai kysy lisää!
Ravintoainemittaus ja konsultaatio 45 - 60min 60 - 80 €
Pikamittaukset osana luentoa (konsultaatio osa luentoa) 20 - 40€      

Mittaus voidaan toteuttaa sovitussa paikassa joko kotonasi tai meidän tiloissamme. 


Nimi
Sähköposti
Viestini
Puhelin
Lähetä