My Blueberry Mornings
 Blogi lempeämpien aamujen puolesta. 

Erimittaiset luennot ja toiminnalliset harjoitteet ryhmille ympäri Suomen


​Kaipaatteko sisältöä työpaikanne virkistyspäivään? Haluatteko järjestää kaveriporukalla tervehenkisen hyvinvointipäivän vaikkapa synttäreiden tai polttareiden kunniaksi? 

​My Blueberry Mornings toteuttaa sisältöjä erilaisten ryhmien erilaisiin tarpeisiin. Meiltä onnistuvat niin koko päivän mittaiset toiminnalliset hyvinvointipäivät kuin lyhyet luennotkin. 

Luennot ja hyvinvointipäivät voidaan toteuttaa omissa tiloissanne tai vaihtoehtoisesti Blueberry Morningsin hankkimissa tunnelmallisissa vuokratiloissa. Olemme pitäneet luentoja mm. Helsingissä, Joensuussa, Kolarissa ja Tampereella. Meidät saa luokseen ympäri Suomen!​

Kasaa kanssamme mieleisesi päivä tai hetki, jossa hyvinvoinnista tehdään yhteinen asia!

Luennot - avaimia stressinhallintaan ja onnistumisia arjen valintoihin

Osana hyvinvointipäivää tai omana kokonaisuutenaan pidettävät luennot keskittyvät ravitsemukseen, energian lisäämiseen, terveyden edistämiseen, stressinhallintaan, paremman unen saavuttamiseen sekä suoliston hoitoon.

Luennot voivat kestää 1 - 2,5h.

Luennolta saadaan konkreettisia työkaluja oman hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvointi ei ole rakettitiedettä ja juuri siihen luennolla keskitytään: miten meistä jokainen voi tehdä arjessaan valintoja, jotka tukevat elimistön optimaalista toimintaa.Optimaalisesti toimiva elimistö ei turvota, eikä kerrytä rasvaa, ei närästä, ei laita painimaan vatsaongelmien kanssa, ei näy kasvoista, eikä tunnu kehossa väsymyksenä, alakuloisuutena tai väsymyksenä.     
Workshopit - syvempää ymmärrystä hyvästä olosta

Päivää täydennetään halutessasi yhteisesti ryhmässä tai pienryhmissä tehtäville workshopeille. Workshopit voivat käsitellä liikunnallista elämäntapaa, sisäistä hyvinvointia osana kauneudenhoitoa sekä stressinhallintaa ja tunnesyömistä tai vaikka olla kooste kaikista edellisiä. Workshopit ovat keskustelevia ja halutessanne ne sisältävät myös toiminnallisia elementtejä.

Toiminnalliset elementit ovat erilaisia tapoja paneutua ja pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle. Osana hyvinvointipäivää kirjoitetaan, rentoudutaan, keskustellaan ja pohditaan nykyisiä käyttäytymismalleja. Oivalluksen ja tiedostamisen kautta voidaan pyrkiä kohti parempia tuloksia ja osana toiminnallista vaihetta voidaan tehdä myös unelma-aarrekarttoja.     
Ja / taiPyydä tarjous!
Kerro millaisesta kokonaisuudesta olet kiinnostunut sekä milloin ja missä toivoisit toivoisit meidän järjestävän tilaisuuden. 

Kysyminen ei maksa mitään!

Nimi (ja organisaatio)
Sähköposti
Viestini
Puhelin
Lähetä